U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

 

Facebookpagina Haaften kwiek


 

=============================================================================================================

Beste fans, volleyballers en volgers van H1,

 

Helaas kende de competitie een abrupt einde door de Corona maatregelen en is ons geliefde H1 haar kampioenschap door de neus geboord. Tja, de tussenstand deed anders vermoeden, maar de lange mannen zaten toch zeker nog op koers om kampioen te worden (hoop doet leven). Toch kan ik u vandaag goed nieuws brengen, zoals het er nu naar uitziet kan er per 1 september weer getraind gaan worden in teamverband! Maar zoals u ons H1 kent wachten zij niet af tot 1 september. In de wandelgangen heb ik geruchten opgevangen dat zij voor komend seizoen hebben ingeschreven voor de 1e klasse en dan kun je dus niet achterover leunen tot 1 september.

Transfer Talk:

Het technisch hart van Haaften Kwiek heeft in een vroegtijdig stadium het contract van Arian opgebroken en hem verleidt om een jaar bij te tekenen (op een bierviltje notabene). Buiten Arian om lopen de contracten van de rest van de selectie nog tot en met 2021 of langer. Opmerkelijk is wel dat voormalig aanvoerder Robert de overstap maakt naar een andere discipline, namelijk wielrennen. Blijkbaar zit hij in een identiteitscrisis en moet even om zich heen kijken zodat hij zich dan realiseert wat een leuk teampie het is bij H1 en binnen het lopende seizoen zijn opwachting weer zal maken.

Voorbereidingen seizoen 20-21:

Het schijnt dat Jurgen is gesignaleerd bij de Burcht van Haeften om de speed & agility ladder op te halen, om zijn voetenwerk thuis te kunnen trainen en optimaal in vorm te zijn bij aanvang van het nieuwe seizoen. Jasper, William en Leen werken aan de saamhorigheid en trainen gezamenlijk langs het water. Hierbij ligt de focus op krachtige armbewegingen, u kunt hierbij denken aan inwerpen, ophalen en bicep-oefeningen met een gewicht van 330cl.

Ook is er aandacht voor voeding! Veel van de heren zijn op een krachtig proteïnen dieet en werken kilo’s BBQ-vlees weg om straks al het gewicht achter de bal te kunnen zetten. De verwachting hierbij is dat aanvallen onder de 120 km/u zich niet meer voordoen, prikballen zien we immers niet als aanval maar als noodzakelijk kwaad.

Daarnaast zijn er ook een aantal spelers van onze jongens die zich in alle stilte voorbereiden. Zij houden zich schuil, trainen hard en de verwachting is dat zij gaan verrassen komend seizoen. De geruchtenmachine laat horen dat zij mogelijk in retraite zitten om het mentale aspect van de sport heer en meester te worden. Hoe dit uitpakt gaan we aan de start van het seizoen meemaken, misschien leidt dit wel tot een teamretraite in de winterstop, wie zal het zeggen?

Tot slot hebben de heren ook nog een trainingskamp belegd begin september om uit de startblokken te knallen als het seizoen van start gaat. Het is niet onwaarschijnlijk dat er veel overlegd gaat worden over alles wat niets met volleybal te maken heeft, er geen aandacht is voor een sportdieet maar wel goed gehydrateerd wordt. Het bekende recept van Volleybal Inside. U kunt het zien als een balansweekend waardoor de mannen zich bevinden in hun comfortzone, alle ellende van de afgelopen periode van zich af schudden en helemaal ‘zen’ het nieuwe seizoen ingaan. Ik kijk uit naar het komende seizoen en hoop u allen weer te zien, in het epicentrum van Nederlands volleybal, de Burcht van Haeften.

Keep you posted!

 

XOXO superfan H1  

==============================================================================================================

Speeldag:  8-2-'20

Haaften Kwiek D1 - AVVA D2:  4-0

Onze Groene Leeuwinnen hadden weer een nieuwe uitdaging voor de boeg, vorige week ging de wedstrijd tegen degradatiekandidaat VCN helaas verloren, nu moesten ze tegen AVVA D2, die 1 plaatsje onder hun staat. Dus...., die moest eigenlijk toch wel gewonnen worden....

Helaas konden Renske en Anne niet meedoen, maar gelukkig was Anouk van de partij. Niks geen zenuwen, heel rustig legde ze de ene naar de andere bal perfect klaar voor onze aanvalsters en die knalden er lustig op los, met een eervolle vermelding voor Simone die in het midden bijna een 100% score had. Met gevarieerd aanvalsspel en een prima verdediging gingen onze meiden furieus van start en werd de 1e set dan ook gemakkelijk en overtuigend gewonnen met 25-14 maar liefst. Zo, dat is nog eens een wedstrijd beginnen!!!

In de 2e set begon AVVA toch wat beter in het spel te komen en werd het meer een wedstrijd, ze bleven lang aanhaken, maar Melissa was inmiddels warm geworden en die liet zien wat het woord "knallen" betekent...   Mede daardoor werd het toch 'gewoon' 25-19.

De 3e set ging weer net zo goed van start als de 1e set. Gelukkig was Linda weer van de partij en je kon zien dat ze het nog niet verleerd was. Op de diagonaal nam ze de setups goed over van Anouk als het nodig was en pikte ze de nodige aanvalspuntjes mee, leuk om te zien hoor, goed gedaan!! Deze set werd vrij makkelijk met 25-16 gewonnen.

Blijkbaar hanteerde de coach de stelling "never change a winning team", want Marijke bleef in haar trainingspak, wellicht was ze naar een weekje vakantie nog niet helemaal wedstrijdfit? De wedstrijd was nu al wel gewonnen, maar van verslapping was geen sprake. Blijkbaar had Dennis ze goed toegesproken dat ze nu voor de volle 5 punten konden én moesten gaan. Nou, dat was goed te zien!! Onze buitenaanvalsters Jantine en Suus gingen helemaal los en al snel sloegen ze de punten binnen, De eindstand werd dan ook weer een overduidelijke uitslag: 25-17

Het in grote getale aanwezige publiek was zeer onder de indruk en tevreden over de indrukwekkende prestatie, gefeliciteerd dames, ga zo door, in deze vorm is er nog veel mogelijk!!

 Geconcentreerd staan ze klaar!

 Laat de bal maar komen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het winnende team: HAAFTEN KWIEK 

Gelukkig viel er weer wat te vieren!!!

5 punten erbij!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meteoor D1  -  Haaften Kwiek D2:   1-3

Aan de uitslagen te zien 3 prima sets gespeeld (20-25, 17-25, 20-25), maar wat er toen gebeurde....            We mochten na afloop dan ook niet naar de 4e set vragen...… 25-13...…  

Maar goed, al met al toch een mooie overwinning hoor!!!

 

Haaften Kwiek H1 - WHV H:  3-1

Op voorhand een makkelijke wedstrijd, de nummer 2 tegen de nummer laatst. En zo verliep de 1e set dan ook, het krachtverschil was goed te zien in het spel en in de uitslag: 25-12

Maar toen...…. toen kroop er iets van gemakzucht in de ploeg en lukte het plotseling  allemaal nét niet en tot grote woede en teleurstelling van hunzelf, werd de 2e set helaas met 22-25 verloren.

Gelukkig werd de knop weer goed omgezet en werden zowel de 3e set (25-18) als de 4e set (25-14) duidelijk gewonnen, zoals ze eigenlijk ook aan hun stand verplicht waren.

Toch erg zonde en onnodig van de 2 gemiste wedstrijdpunten, maar dat vonden ze zelf ook.

 

Haaften Kwiek H3  -  Podarwic H2:  0-4

Een speciale dag voor mij (Frank), want ik mocht als 'gastspeler' mijn groene shirt en kniebeschermers weer na lange tijd eens omdoen. Het was een fijn gevoel om weer met m'n oude teammaatjes op het veld te staan!

De opgave vooraf was niet erg makkelijk tegen de nummer 1 van de ranglijst, maar volle goede moed en goede aanwijzingen van onze coach Aria, begonnen we aan de wedstrijd. Zoals we al tijdens het inspelen hadden gezien, was de aanvalskracht van Podarwic zeer indrukwekkend. Helaas miste wij Otto door een blessure. Maar ondanks hun aanvalskracht bleven wij goed in de wedstrijd en kwamen toch op 22 punten. Daar waren we zeer tevreden mee en gingen dan ook met overtuiging de volgende set in. Ook de 2e en 3e set bleven we best aardig in het spoor en leverde de volgende setstanden op: 20-25 en 21-25. Helaas ging het de 4e set helemaal mis. Door wat misverstanden lukte niks meer en werd er verloren met 11-25 (sorry...)

De opdracht vooraf was in ieder geval 2x zo goed te spelen als de uitwedstrijd tegen Podarwic, volgens Aria was het uiteindelijk (behalve de 4e set dan....) 3x zo goed. Dus aan die opdracht was voldaan. 

Onze conclusie was dan ook: ze waren gewoon beter maar we hadden lekker gespeeld en goed partij gegeven, dus met een goed gevoel keken we op de wedstrijd terug!

En jongens:  bedankt voor de uitnodiging!!!

 

Haaften Kwiek JC1  -  VC WIK Groot-Ammers JC2:   1-3

De 1e set verliep niet erg hoopgevend…..16-25, oh oh...… Maar zo snel gaven onze jongens het niet op! De 2e set knokten ze zich terug in de wedstrijd en wonnen ze mooi met 26-24. In de 3e en 4e set waren ze nét iets minder en verloren die met de cijfers 21-25 en 22-25. Dus dat waren spannende sets, maar goed gedaan hoor!!

 ==============================================================================================================

Speeldag:  25-1-'20

HAAFTEN KWIEK D2 - Vridos D3:  4-0

Onze Groene Welpjes hebben weer van zich doen spreken hoor!!! Ze startten uitstekend en de 1e set was dan ook gelijk een dikke winst van 25-13, om in de 2e set maar niet te spreken van een walk-over, want het werd maar liefst 25-5!! En dan de beroemde / beruchte 3e set, je denkt dan het is een makkie en dan sluipen er slordigheden in. Of dat het nou was of dat Tessa aan de kant stond (we zullen het nooit te weten komen....), maar het was een moeilijke set en ze konden het beslissende punt maar niet maken. Na een zinderend slotakkoord werd het maar liefst 31-29, maar ze wonnen wél!!! De 4e set was weer in lijn met het begin en er werd met 25-15 gewonnen. Dus al met al een makkelijke en terechte overwinning, weer 5 punten in de pocket, goed gedaan meiden!!!!!!!! Jullie staan nu mooi bovenaan zelfs!!

 

 

 Wat een uitslag in de 2e set......

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

p.s. Sorry dat de foto's dwars staan, kreeg ze niet gedraaid....

 

 

 HAAFTEN KWIEK H1  -  BeneVia H2:   4-0

De heren dachten, wat de meiden kunnen, dat kunnen  wij ook...!!

Na de 1e twee sets redelijk makkelijk te hebben gewonnen ( 25-14 / 25-18), sloop ook hier de gemakzucht in de ploeg. De 3e set werd even iets moeilijker, ze stonden op een gegeven moment zelfs met 10-5 achter, totdat Leen met een geweldige service reeks de boel weer rechttrok en uiteindelijk toch "gewoon" met 25-21 werd gewonnen. De 4e set ging ook weer gemakkelijk naar onze lange mannen met 25-17. 

Dus het was eigenlijk een kopie van de wedstrijd van onze groene welpjes, knap geregeld hoor!

 

 

Weer 5 punten in Haaften behaald!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HAAFTEN KWIEK D1  -  Flits D1:  0-4 

 

 

Onze Groene Leeuwinnen hadden een aanmerkelijk zwaardere wedstrijd voor de boeg, dat hadden ze in de uitwedstrijd al ervaren. De eerste 2 sets konden ze toch wel redelijk aanhaken, maar helaas gingen die toch met 20-25 en 22-25 verloren. De 3e set leek alles al op te zijn, na een flinke achterstand was er even geen geloof meer in deze set en die werd dan ook met 16-25 verloren. Toen dacht het publiek, dat wordt een hele moeilijke 4 set, maar niets was minder waar. Ik weet niet wat Jasper (de coach) in de pauze tegen ze heeft gezegd, maar ze gingen furieus van start, de inzet was geweldig en er werd voor elke punt hard gestreden. Het werd een bloedstollend slotakkoord met vele setpoints, maar helaas lukte het nét niet om deze set te winnen, het werd 27-29, erg jammer want ze hadden dat punt gewoon écht verdiend!!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

==============================================================================================================

 Wedstrijdverslag:    WHV D2 - HAAFTEN KWIEK D1  (2-3) 

 Hoor ze grommen

Zaterdag 16 november, de dag van de nationale intocht van Sint Nicolaas in Apeldoorn. Hoewel de Sint officieel pas die avond aan het werk zou gaan, hadden de dames van Haaften vrijdagavond al wel een hoopvol liedje voor de kachel gezongen. Revanche na de pijnlijke thuisnederlaag tegen Libanon/RVC ’50 was wat bovenaan het verlanglijstje stond en de hoop was groot dat de Sint al direct na aankomst zijn magie zou laten gelden.

Bij aankomst in sporthal de Wiel was de opdracht voor de Groene Leeuwinnen overduidelijk. Er moest hier minimaal één punt gepakt gaan worden. Dat dat niet zomaar 1-2-3 gedaan zou worden was ook duidelijk, daar WHV fier en onbedreigd bovenaan staat. Een kampioenskandidaat tegenover ons dus, waar ons zelfvertrouwen een aardige deuk had opgelopen in de voorgaande nederlaag. Tijdens het inslaan blijkt al snel waarom WHV zo overduidelijk bovenaan staat. De aanvalskracht van een aantal speelsters is groot en ook de service oogt indrukwekkend. Met aanmoediging van coach Jasper rechten de dames echter hun ruggen: dit is onze kans op eerherstel. De dames van WHV zijn weliswaar sterk, maar ook zij hebben hun zwakke punten. Het lijkt op basis van de warming up met name dat dat zwakke punt in de passing ligt. De opdracht die de Leeuwinnen mee krijgen is eenvoudig: hoge service- en aanvalsdruk, fouten dwing je af en onze kansen komen dan vanzelf.

Het moet gezegd, de dames maken een vliegende start. Ieder is geconcentreerd op de eigen taak maar ondersteund ook haar ploeggenoten waar nodig. Er wordt als vanouds gevochten en Haaften blijft goed bij. Wat heet, Haaften pakt een aantal keer een voorsprong! Het plezier straalt van de Leeuwinnen af, elk punt wordt gevierd en ook bij verloren punten weten zij elkaar weer op te peppen. Hier staat een team! Ondanks de vechtlust lukt het de dames niet de set binnen te halen, de uitslag van 25-21 en het vertoonde spel bieden wel perspectief. Op naar set 2!

Het is ons helder dat er vandaag iets te halen is. De opdracht van Jasper is wederom helder: ga zo door maar dan een tandje er bovenop. En dát, dat doen de dames. Nog meer dan in de eerste set wordt voor elke bal geknokt en WHV lijken langzaam maar zeker onder de indruk te raken van Haaften Kwiek. De gekste ballen worden gepakt en verdedigd en aanvallend wordt punt na punt gescoord. We spelen ze bij vlagen helemaal zoek. De sterkste aanvallers van WHV worden maar mondjesmaat bereikt, zelfs de (sterke) libero krijgt de service van met name Simone en Melissa maar amper verwerkt. Het geloof in het team groeit van minuut tot minuut en van punt naar punt. Deze set is van ons: 16-25.

Set 3 dan, de gegeven energie van set 1 en 2 eist even zijn (conditionele) tol. Het lukt de Leeuwinnen niet om het hoge niveau van de 2e set vast te houden en WHV grijpt de kans. Simpele ballen vallen op de grond en het geloof groeit weer bij WHV. Hoewel Haaften zich niet zomaar gewonnen geeft kan niet voorkomen worden dat WHV de set in eigen huis houdt: 25-20.

Nu de set waar het om gaat, de laatste kans om te stunten op bezoek bij de koploper. De Leeuwinnen herpakken zich en geven gas. En geven nog meer gas. Verdedigend worden de onmogelijkste ballen gepakt, passend wordt Anne consequent gevonden en aanvallend worden de mooiste ballen gegeven. Anne geeft set up na set up en vrijwel allemaal worden ze goed verwerkt en stichten ze op zijn minst flink gevaar in de achterhoede van de Asperse dames. Dan, in een voor WHV broodnodige time out, spreekt de coach de gevleugelde woorden: Jullie spelen ze helemaal kapot! En dat doen we. Onder aanvoering van een onaards goede Melissa vechten de meiden door en door, verslappen is geen optie en bij het affluiten van de set zien we eigenlijk pas wat voor een vernietiging we hebben aangericht: 13-25. De coach heeft niet eerder zo stralend en gelukkig gekeken, wat een trots in zijn ogen en in die van de supporters op de tribune.

Vooraf hadden we getekend voor twee gewonnen sets bij WHV, maar nu we op 2-2 staan kan het niet anders dan dat we de 5e set ook binnen halen. Het zelfvertrouwen uit de 4e set wordt meegenomen en voor we het weten staan we op matchpoint. Eén matchpoint wordt weggegeven, dat kan gebeuren. Maar dan verliezen we er nog één, en nog één. Zelfs de scheidsrechter blijkt (achteraf) zenuwachtig voor de punten die we weggeven, hij fluit nog net niet zelf voor een time out als Jasper deze maar niet aanvraagt. Het vertrouwen van Jasper blijkt echter volkomen terecht want na vijf weggegeven punten is hij daar dan eindelijk: het verlossende punt. De winst is voor Haaften met een toch nog spannende 13-15 in de laatste set. Dank u Sinterklaasje!

Over deze wedstrijd zal nog lang gesproken (en gedroomd) worden door de Leeuwinnen. Of het de wederopstanding is na het tranendal tegen Libanon/RVC moet nog blijken, maar dat dit team zeer lastig te verslaan is als het geloof er maar is dat staat vast. Zaterdag 23 november de volgende proeve van bekwaamheid, we zien jullie graag om 18u in onze eigen Burcht!

 

 

 

 

 

 

 

 ============================================================================================================== Wedstrijdverslag:   AVVA D2 - HAAFTEN KWIEK D1    (2-3) 

Vechten voor wat je waard bent

Zaterdag 2 november stond er weer een uitwedstrijd op het programma voor de Groene Leeuwinnen. Op basis van de stand een duel waar kansen lagen, daar de prestaties en daarmee de vergeven punten dicht bij elkaar lagen. Wel kwamen de Haaftense dames met een kleine handicap aan in het pittoreske Ameide: vandaag geen coach om ons op scherp te zetten. Zouden wij dit ook voor onszelf kunnen betekenen? Kort antwoord op die vraag: JA!

Tijdens het inspelen zien we al dat de aanvalskracht van de AVVA dames beperkt is, enkele dames delen harde knallers uit maar een groot deel is aanvallend niet zo sterk. Hetzelfde geldt voor de service: lastige ballen wellicht door een curve die erin meegegeven wordt, maar hard zijn ze niet. Het geloof groeit, wij zouden hier zomaar onze tweede (uit)winst op rij kunnen gaan weghalen.

In de 1e set blijkt onze inschatting juist. Aanvallend stichten slechts enkele dames van AVVA gevaar, maar met goed wegzetten van de blokkering door enerzijds Anne en Marijke en anderzijds Melissa en Jantine blijft het scoren van rechtstreekse aanvalspunten beperkt. De service blijkt toch iets lastiger dan vooraf gedacht, die curve die wordt meegegeven is toch lastig te verwerken maar het meerendeel van de passes komt netjes bij Anne die door het veld rent en vliegt om alle ballen goed bij haar aanvalsters te krijgen. Met succes, Haaften loopt uit en pakt een ruime voorsprong. Helaas blijft dit aan de andere kant van het net ook niet onopgemerkt en Ameide wisselt van strategie. De aanvallend minder sterkere speelsters krijgen de opdracht slimmer en tactischer te spelen. Een strategie die zich uitbetaald, de Leeuwinnen staan opgesteld voor het opvangen van lang geslagen ballen waardoor de overdaad aan prikballen achter elkaar op de grond vallen. Voor we het weten is AVVA langszij, tijd voor een time out. Nieuwe afspraken worden gemaakt, speelsters coachen elkaar en voor we het weten zijn ook die prikballen eruit gelopen. Eindstand 24-26, 1-0 voor Haaften!

Over de 2e set kunnen we lang en kort kletsen, maar de conclusie blijft altijd hetzelfde: schaamtelijk. De communicatie lijkt verdwenen, de vechtlust is even weg en de Leeuwinnen lijken onder de indruk van … Ja… Van wat eigenlijk? Niemand weet het maar de set gaat naar AVVA. Opsteker in deze set: het lukt ons uiteindelijk onszelf te herpakken waardoor we een 22-4 achterstand nog terug weten te brengen naar 25-11 verlies. Een pleister op de wonde.

De 3e set dan, duidelijk is dat er iets moet veranderen. De heren hebben misschien hun multitalent Jasper, maar ook de Leeuwinnen hebben meerdere speelsters die verschillende posities kunnen bedienen. Wat een luxe! Om de tegenstander uit hun ritme te halen wisselt Simone terug naar haar vertrouwde middenpositie, een omzetting waar AVVA zich maar met moeite op aan lijkt te kunnen passen. De pass ligt goed, Anne geeft set up na set up en bal na bal valt op de grond. De ingewisselde Anouk legt een serviceserie weg van 7 of 8 punten op rij. De spaarzame keren dat AVVA in reactie op Anouk’s servicegeweld een fatsoenlijke aanval weet te produceren staat daar telkens weer Melissa. Eenmaal zelfs een rally waar Melissa maar liefst 3 ballen achter elkaar afblockt, wat een block-koningin! Het moge duidelijk zijn, deze set gaat mee in de tas terug naar Haaften. Eindstand? 18-25.

De Leeuwinnen voelen zich sterk en weten één ding zeker: deze winst gaat mee naar huis. Hoewel we allemaal geleerd hebben dat je een winnend team nooit moet veranderen, doen we toch weer een tactische omzetting. De AVVA dames kunnen hierop tenslotte maar met moeite anticiperen en wij horen inmiddels de bitterballen al roepen. Toch lukt het maar niet om de ballen af te maken, AVVA grijpt weer terug op hun beproefde prikballen en wij laten deze te vaak vallen. Er wordt gevochten en geknokt, voor elkaar en voor de bal maar we kunnen niet voorkomen dat AVVA een 5e set afdwingt: 25-23.

Wederom een 5-setter dus. Toch lichtelijk geïrriteerd dat we het nu weer op een 5e set aan laten komen stappen de Leeuwinnen het veld weer in. Duidelijk is dat wij vandaag sterker zijn dan AVVA dus waarom laten we het nu hier weer op aan komen? Rustig blijven, goede pass brengen en de servicedruk hoog houden blijken de sleutel. Eén voor één komen de punten binnen, stap voor stap komen we dichter bij de winst. AVVA vormt geen moment meer gevaar, zij hebben al geaccepteerd dat wij hier aan het langste eind trekken. 8-15 is de stand waarop de winst definitief binnen is, met juichende en blije dames tot gevolg. Wat een feest om van dit team deel uit te mogen maken!

 

 

 

 

 

 

 ============================================================================================================== 

Wedstrijdverslag:   WHV MA2 - HAAFTEN KWIEK MA1  (0-4)

Zaterdag 2 november, de tweede wedstrijd tegen WHV MA 2

Nadat we ingespeeld hadden kon de wedstrijd beginnen. We hadden allemaal het idee dat we dit makkelijk konden winnen, want de vorige wedstrijd tegen WHV MA 1 verliep echt dramatisch!

De eerste set verliep best wel soepel, we stonden namelijk voor. WHV maakte een kleine comeback, maar toch wonnen wij met 25-18.

De tweede set was al wat spannender, we liepen een beetje gelijk op en uiteindelijk werd het 25-21 voor Haaften.

De derde set verliep aan het begin echt gewoon slecht. We speelden allemaal wat minder goed, en toen stond het ineens 19-10 voor WHV! Na een time-out voor Haaften, gingen we weer net zo spelen als de andere sets, beter zelfs! De punten voor Haaften liepen op tot 22-22, en uiteindelijk hebben we gewonnen met 27-25!

Na een té spannende set waar iedereen het bijna van aan z’n hart kreeg, gingen we de vierde set met goede moed in. Die verliep heel goed en die wonnen we makkelijk met 25-16.

Het was een hele leuke én spannende wedstrijd. Volgende week (9 november) spelen we een thuiswedstrijd tegen het andere WHV team. Dat wordt waarschijnlijk wat lastiger als deze wedstrijd, maar we hebben goede hoop!

Zien we jullie daar?

 

 

 

 

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?