U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

 

Facebookpagina Haaften kwiek


Als je het tabblad "Competitie" openklapt zie je o.a. "wedstrijdverslagen" en "Standen".

Wekelijks staan daar leuke wedstrijdverslagen van diverse teams. 

Veel leesplezier!!

=======================================================================================================

SPONSORKLIKS

Beste leden,

Sinterklaas staat weer bijna voor de deur (en daarna de Kerstman.....) en dat betekent weer kadootjes kopen, in de winkel maar vaak ook online.  Graag willen we nog even de 'Sonsorkliks"onder de aandacht brengen. Diverse bedrijven doen hier aan mee. Als je tóch bij een bedrijf iets wilt kopen die meedoet met de Sponsorkliks, klik dan even op de button en doe zo je aankopen. Voor jou kost het absoluut niks meer, maar Haaften Kwiek krijgt per aankoop een klein sponsorbedrag en vele kleine beetjes maken toch een mooi bedrag!

 De button vind je op de Homepage direct onder de foto!!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ALGEMENE VERORDENING GEGEVENSBESCHERMING (AVG)

Met de komst van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), die vanaf 25 mei ingegaan is, worden betere eisen gesteld aan hoe Haaften Kwiek met uw persoonsgegevens omgaat. Als vereniging moeten we ervoor zorgen dat gegevens kloppen, dat we precies voldoende gegevens bewaren en op tijd overbodige gegevens verwijderen. Ook mogen gegevens niet zichtbaar zijn of in handen vallen van onbevoegden. Ben je lid van Haaften Kwiek of op een andere manier aan de vereniging verbonden (trainers etc.) dan benaderen wij je binnenkort voor de AVG wet. Via een toestemmings- en geheimhoudingsformulier geef je aan op welke manier wij je gegevens mogen gebruiken. 

==============================================================================================================

 SPONSORKLIKS           

 Beste leden en geïnteresseerden,

 Graag uw aandacht voor het volgende:

 Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om geld te genereren met behulp van acties.

Vanaf nu is het voor iedereen die onze vereniging een warm hart toedraagt mogelijk om ons GRATIS en op een makkelijke manier te sponsoren.

Ga de volgende keer dat u iets online wilt kopen eerst naar onze website www.haaftenkwiek.nl

Op de website (op de home-page onder de grote foto) staat een banner van SponsorKliks. Door op deze banner te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue, Thuisbezorgd en Zalando en vele andere. U kunt hierna gewoon op een webwinkel inloggen. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert onze vereniging een commissie op terwijl u zelf dezelfde prijs betaalt, het kost U dus niets extra.

Doe hetzelfde als u uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via onze website en Sponsorkliks kunt u terecht bij 4.500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering geld oplevert. Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!

Dus vanaf heden altijd via onze website online producten bestellen!

Vertel het ook verder in uw omgeving, snel en simpel om onze vereniging te helpen en het kost je zelf niets.

Bestuur Volleybalvereniging Haaften Kwiek

=======================================================================================

  Meisjes A met een mooie tas van hun sponsor Rijschool Stappershoef!!

           

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?