U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

 

Facebookpagina Haaften kwiek


 

 Als je het tabblad "Competitie" openklapt zie je o.a. "wedstrijdverslagen" en "Standen".

Wekelijks staan daar leuke wedstrijdverslagen van diverse teams. 

Veel leesplezier!!

=======================================================================================================

 27-6-2020

Beste leden,

Vanaf 1 juli tot en met 30 september kunt u uw statiegeld doneren aan Haaften Kwiek.
Door statiegeldflessen in te leveren in de Coop Haaften, levert u een bijdrage aan Haaften Kwiek, indien u doneert.
De Coop verdubbelt dit bedrag. Dit kan ons als vereniging een aardige bijdrage opleveren.
 
Doet u ook mee vanaf 1 juli?

 

 

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

We mogen weer

  

We mogen weer, dan wel niet binnen maar buiten en de jeugd tot 18 jaar.

De jeugd wordt ingelicht en aan de reacties te horen zijn ze blij dat ze weer kunnen en mogen.

Het bestuur heeft een mooi terrein gevonden waar we met hart en ziel mogen trainen op woensdagavond tussen 18:30 uur en 20:45 uur.

Op dinsdagavond wordt alles in gereedheid gebracht. Er worden 3 velden opgezet en de trainers worden ingelicht hoe te handelen en waar ze zich allemaal aan moeten voldoen.

 

Woensdagavond 18:25 uur. De jeugd tot en met 12 jaar mag als eerste. Er wordt verzameld bij de Burcht van Haaften, na wat instructies van de corona coördinator en de trainers is de tijd om gezamenlijk naar het trainingsveld te lopen. De trainers en de corona coördinator houden > 1,5 meter > afstand van elkaar, de jeugd daar in tegen hoeft dat niet.

Over een smalle sloot (één voor één over een loopplank) bereiken we het trainingsveld. Als eerste onze handen ontsmetten met ontsmettingsmiddel.

De trainingen kunnen beginnen. De spieren zijn niet meer zoals ze waren dus eerst maar eens goed opwarmen.

Om 19:30 uur zit de training helaas er weer op. De kinderen worden verzocht om gelijk naar huis te gaan en een heerlijke douche te nemen.

Het was voor de jeugd tot en met 12 jaar een zeer geslaagde avond. De reacties waren positief en ze zien uit naar volgende week.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 =============================================================================================================

Haaften Kwiek H1 vs Corona

 

Beste fans, volleyballers en volgers van H1,

 Helaas kende de competitie een abrupt einde door de Corona maatregelen en is ons geliefde H1 haar kampioenschap door de neus geboord. Tja, de tussenstand deed anders vermoeden, maar de lange mannen zaten toch zeker nog op koers om kampioen te worden (hoop doet leven). Toch kan ik u vandaag goed nieuws brengen, zoals het er nu naar uitziet kan er per 1 september weer getraind gaan worden in teamverband! Maar zoals u ons H1 kent wachten zij niet af tot 1 september. In de wandelgangen heb ik geruchten opgevangen dat zij voor komend seizoen hebben ingeschreven voor de 1e klasse en dan kun je dus niet achterover leunen tot 1 september.

Transfer Talk:

Het technisch hart van Haaften Kwiek heeft in een vroegtijdig stadium het contract van Arian opgebroken en hem verleidt om een jaar bij te tekenen (op een bierviltje notabene). Buiten Arian om lopen de contracten van de rest van de selectie nog tot en met 2021 of langer. Opmerkelijk is wel dat voormalig aanvoerder Robert de overstap maakt naar een andere discipline, namelijk wielrennen. Blijkbaar zit hij in een identiteitscrisis en moet even om zich heen kijken zodat hij zich dan realiseert wat een leuk teampie het is bij H1 en binnen het lopende seizoen zijn opwachting weer zal maken.

Voorbereidingen seizoen 20-21:

Het schijnt dat Jurgen is gesignaleerd bij de Burcht van Haeften om de speed & agility ladder op te halen, om zijn voetenwerk thuis te kunnen trainen en optimaal in vorm te zijn bij aanvang van het nieuwe seizoen. Jasper, William en Leen werken aan de saamhorigheid en trainen gezamenlijk langs het water. Hierbij ligt de focus op krachtige armbewegingen, u kunt hierbij denken aan inwerpen, ophalen en bicep-oefeningen met een gewicht van 330cl.

Ook is er aandacht voor voeding! Veel van de heren zijn op een krachtig proteïnen dieet en werken kilo’s BBQ-vlees weg om straks al het gewicht achter de bal te kunnen zetten. De verwachting hierbij is dat aanvallen onder de 120 km/u zich niet meer voordoen, prikballen zien we immers niet als aanval maar als noodzakelijk kwaad.

Daarnaast zijn er ook een aantal spelers van onze jongens die zich in alle stilte voorbereiden. Zij houden zich schuil, trainen hard en de verwachting is dat zij gaan verrassen komend seizoen. De geruchtenmachine laat horen dat zij mogelijk in retraite zitten om het mentale aspect van de sport heer en meester te worden. Hoe dit uitpakt gaan we aan de start van het seizoen meemaken, misschien leidt dit wel tot een teamretraite in de winterstop, wie zal het zeggen?

Tot slot hebben de heren ook nog een trainingskamp belegd begin september om uit de startblokken te knallen als het seizoen van start gaat. Het is niet onwaarschijnlijk dat er veel overlegd gaat worden over alles wat niets met volleybal te maken heeft, er geen aandacht is voor een sportdieet maar wel goed gehydrateerd wordt. Het bekende recept van Volleybal Inside. U kunt het zien als een balansweekend waardoor de mannen zich bevinden in hun comfortzone, alle ellende van de afgelopen periode van zich af schudden en helemaal ‘zen’ het nieuwe seizoen ingaan. Ik kijk uit naar het komende seizoen en hoop u allen weer te zien, in het epicentrum van Nederlands volleybal, de Burcht van Haeften.

Keep you posted!

 

XOXO superfan H1

=========================================================================================================== 

Haaften Kwiek was aanwezig met een leuke stand op de jaarmarkt in Haaften!!!

 

 ==============================================================================================================

 SPONSORKLIKS           

 Beste leden en geïnteresseerden,

 Graag uw aandacht voor het volgende:

 Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om geld te genereren met behulp van acties.

Vanaf nu is het voor iedereen die onze vereniging een warm hart toedraagt mogelijk om ons GRATIS en op een makkelijke manier te sponsoren.

Ga de volgende keer dat u iets online wilt kopen eerst naar onze website www.haaftenkwiek.nl

Op de website (op de home-page onder de grote foto) staat een banner van SponsorKliks. Door op deze banner te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue, Thuisbezorgd en Zalando en vele andere. U kunt hierna gewoon op een webwinkel inloggen. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert onze vereniging een commissie op terwijl u zelf dezelfde prijs betaalt, het kost U dus niets extra.

Doe hetzelfde als u uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via onze website en Sponsorkliks kunt u terecht bij 4.500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering geld oplevert. Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!

Dus vanaf heden altijd via onze website online producten bestellen!

Vertel het ook verder in uw omgeving, snel en simpel om onze vereniging te helpen en het kost je zelf niets.

Bestuur Volleybalvereniging Haaften Kwiek

=======================================================================================

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?